Υπό αστυνομική έρευνα ο Εμπαπέ!

Η σουηδική αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να συνδέεται ο Γάλλος σταρ με μια υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο της Στοκχάλμης το βράδυ της Πέμπτης (10/10). «Fake news» σχολίασε ο Γάλλος σταρ

Υπό αστυνομική έρευνα ο Εμπαπέ!

Σε μπελάδες κινδυνεύει να μπει ο Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς η σουηδική αστυνομία ερευνά υπόθεση βιασμού στο ξενοδοχείο, όπου έμενε ο Γάλλος σταρ με την παρέα του στη Στοκχόλμη.

Σύμφωνα με την έγκυρη σκανδιναβική εφημερίδα Aftonbladet, η αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού στο κέντρο της Στοκχόλμης το βράδυ της Πέμπτης (10/10).

Μάλιστα, ειδικοί βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (14/10) στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Εμπαπέ με την παρέα του, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο και να συλλέξουν στοιχεία για το σοβαρό αυτό γεγονός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το βράδυ που έγινε ο βιασμός, ο 25χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και η παρέα του επισκέφτηκαν στην αρχή ένα εστιατόριο και μετέπειτα ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο, κατά τη διάρκεια ταξιδιού στη Σουηδία.

Ο εισαγγελέας που ηγείται της έρευνας δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω την υπόθεση στην παρούσα φάση.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πάντως έκανε ένα retweet της είδησης από το RMC Sport, λέγοντας ότι είναι fake news, ενώ θεωρεί ότι δεν είναι τυχαία η μέρα που βγήκε αυτή η είδηση.