Μπαρτσελόνα: Πέρασε τα ιατρικά και υπογράφει ο Σέζνι

Ο Βόιτσεχ Σέζνι πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει άμεσα το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: Πέρασε τα ιατρικά και υπογράφει ο Σέζνι

Παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Βόιτσεχ Σέζνι, όπως άλλωστε αναμενόταν. Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, ο Πολωνός τερματοφύλακας μετέβη σήμερα στη Βαρκελώνη, πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει άμεσα (πιθανότατα εντός της ημέρας) το νέο του συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».

Ο 34χρονος διεθνής γκολκίπερ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, πρόκειται να υπογράψει με την Μπάρτσα μέχρι το 2025. Ο Σέζνι αναμένεται να πάρει θέση βασικού στην καταλανική ομάδα, μετά το μεγάλο πλήγμα με τον σοβαρό τραυματισμό του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο οποίος χάνει όλη τη σεζόν.

Σύμφωνα με το πλάνο της Μπαρτσελόνα, ο Σέζνι θα ξεκινήσει άμεσα μια ατομική μίνι προετοιμασία, ούτως ώστε να βρίσκεται στο 100% μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, κάνοντας ντεμπούτο πιθανότατα στον αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη τον επόμενο μήνα. Ο έμπειρος κίπερ θα βρίσκεται στις εξέδρες για το αυριανό ματς της Μπαρτσελόνα με τη Γιούνγκ Μπόις για το Champions League.