Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Υπέροχος άνθρωπος και παίκτης, κρίμα που έφυγε»

Μόντο τα καλύτερα έχει να πει για τον Κιλιάν Εμπαπέ ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε.

Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Υπέροχος άνθρωπος και παίκτης, κρίμα που έφυγε»

Σε ένα απόσπασμα για τον Λουίς Ενρίκε, ο Ισπανός τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ.

«Στην περίπτωση του Κιλιάν, γνώρισα έναν υπέροχο παίκτη. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, όπως σπάνια συμβαίνει για έναν παίκτη αυτού του επιπέδου. Άνθρωπος, στοργικός. Είναι υπέροχος παίκτης. Τι κρίμα που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά για εμάς. Είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν έχω τίποτα για να τον κατακρίνω».

Ο Λουίς Ενρίκε συνεργάστηκε με τον Εμπαπέ σε μια «ιδιόμορφη» σεζόν για τον παίκτη. Ο Γάλλος επιθετικός αποκλείστηκε από την περιοδεία στην Ασία το καλοκαίρι του 2023 αφού ενημέρωσε τον σύλλογο για την απόφασή του να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του. Τελικά επέστρεψε μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά η κατάσταση άλλαξε ξανά στις αρχές του 2024, όταν ανακοίνωσε το οριστικό του αντίο στο τέλος της σεζόν.

Ο Ενρίκε, στο τελευταίο μέρος, τον κράτησε συχνά στον πάγκο, ως ένα δείγμα προετοιμασίας για το μέλλον χωρίς αυτόν. Αυτό δεν εμπόδισε τον Εμπαπέ να τελειώσει τη σεζόν με 44 γκολ και 10 ασίστ σε 48 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.