La Liga: Με ανατροπή και «καρέ» ...ξεπουπούλιασε την Εσπανιόλ στο τελευταίο τέταρτο η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης που έχανε ως το 58' από την Εσπανιόλ 0-1, την νίκησε 4-1 στο «Μπερναμπέου»

La Liga: Με ανατροπή και «καρέ» ...ξεπουπούλιασε την Εσπανιόλ στο τελευταίο τέταρτο η Ρεάλ Μαδρίτης!

Παρότι μέχρι το 58' έχανε 0-1 και ως το 75' δεν κέρδιζε η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά φιλοδώρησε... γκαζώνοντας (και ...γαζώνοντας) στο τελευταίο τέταρτο την Εσπανιόλ με 4 γκολ χάρη στην είσοδο του Βινίσιους στο τερέν (55')!

Η 3η σερί επιτυχία των «μπλάνκος» (και 4η συνολικά), που τους επέτρεψε να μειώσουν -με ματς περισσότερο- τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στον πόντο, ήρθε παρά το αυτογκόλ του Κουρτουά (54') αφού ο Καρβαχάλ ισοφάρισε γρήγορα, από πάσα του Μπέλινγχαμ.

Ο Ροντρίγκο γύρισε το ματς (75'), από ασίστ του Βινίσιους που τρία λεπτά χρήστηκε σκόρερ (78') και το ...κλείδωσε (από τελική του Εμπαπέ), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε κόντρα στους «παπαγάλους», από τα περίχωρα της Βαρκελώνης (που είχαν συγκομιδή 7 πόντων στα προηγούμενα τρία ματς), με πέναλτι, ο Εμπαπέ (90').

Νωρίτερα, στο πρώτο χρονικά ματς δύο άλλες ...Ρεάλ (Βαγιαδολίδ και Σοσιεδάδ) έμεναν στην «λευκή» ισοπαλία αφού αλληλοεξουδετερώθηκαν. Έτσι έμειναν, ισόβαθμες, μόλις έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αγνοώντας την επιτυχία για 5 ματς

Αντίθετα στην Παμπλόνα υπήρξαν γκολ με την Οσασούνα να επιβάλλεται της (ουραγού και δίχως νίκη) Λας Πάλμας με 2-1 χάρη σε γκολ των Μπούντιμιρ (39' πεν.) και Ορόθ (60').

Για τους «νησιώτες» ισοφάρισε, προσωρινά ο Μολιέρο δύο λεπτά μετά το πρώτο γκολ των Βάσκων που επέστρεψαν στις επιτυχίες ανεβαίνοντας 7οι.

Τέλος υπόθεση ...δύο λεπτών (όσο χρειάστηκε να σημειωθούν τα τέρματα της αναμέτρησης) ήταν το Βαλένθια - Ζιρόνα.

Oι «νυχτερίδες» εκμεταλλευθήκαν ότι οι Καταλανοί ήταν ακόμη ...ζαλισμένοι από το εντός έδρας 1-4 από την Μπαρτσελόνα, αλλά και άμαθοι από τη διαχείριση τριών αγώνων την εβδομάδα (ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν μεσοβδόμαδα) και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ριόχα (56' με κόντρα στον Χουάνπε) και Γκόμεθ (58').

Δεν... έσκισαν πάντως οι νικητές που είχαν ΜVP τον γκολκίπερ Μαμαρντασβίλι και μια μόλις τελική στο στόχο!

Η 6η αγωνιστική:

Παρασκευή 20/09

Αλαβές-Σεβίλλη 2-1
(23' Βιθέντε, 60' Κάρλος Μαρτίν - 83' Λουκεμπάκιο)

Σάββατο 21/09

Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0

Οσασούνα - Λας Πάλμας 2-1
(39' πεν. Μπούντιμιρ, 60' Ορόθ - 41' Μολέιρο)

Βελένθια - Ζιρόνα 2-0
(56' Ριόχα, 58' Γκόμεθ)

Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ 4-1
(58΄Καρβαχάλ, 75' Ροντρίγκο, 78' Βινίσιους, 90' πεν. Εμπαπέ - 54' αυτ. Κουρτουά)

Κυριακή 22/09

Χετάφε-Λεγανιές

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Θέλτα

Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα

Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης

Δευτέρα 23/09

Pεάλ Μπέτις-Μαγιόρκα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ