Λίβερπουλ: Στο μικροσκόπιο αριστερό μπακ-Τί σημαίνει για το μέλλον του Τσιμίκα

Οι άνθρωποι των "ρεντς" περιμένουν το "πράσινο" φως του Σλοτ. 

Λίβερπουλ: Στο μικροσκόπιο αριστερό μπακ-Τί σημαίνει για το μέλλον του Τσιμίκα

Η Λίβερπουλ έχει μπει σε νέα εποχή, μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ και την πρόσληψη Άρνε Σλοτ.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση μέχρι στιγμής, απόρροια της μετάβασης στα χρόνια χωρίς τον Γερμανό τεχνικό. Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να δει όλους τους παίκτες του στο στάδιο προετοιμασίας πριν πάρει κάποια απόφαση, όσο αφορά το "κόψιμο" ορισμένων. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι η ομάδα σκάουτινγκ των "ρεντς" δεν έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, η Λίβερπουλ έχει "βάλει" στο μικροσκόπιο τον νεαρό αριστερό μπακ Ζούλιο Σολέρ. Ο Σολέρ αγωνίζεται στην Λανούς της Αργεντινής, είναι μόλις 19 ετών και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερη ταλέντα της χώρας.

Ο 19χρονος Αργεντινός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 21 αγώνες, με τον ίδιο να μοιράζει μάλιστα 2 ασίστ. Η Λανούς υποστηρίζεται πως ζητά 15 εκατομμύρια για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Είναι ακόμη άγνωστο αν ο Σλοτ θα δώσει το "πράσινο φως" για την απόκτηση του παίκτη.

Αν αποκτηθεί ο Σολέρ, αυτό μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον των υπολοίπων στις ίδιες θέσεις στην Λίβερπουλ. Αυτή τη στιγμή, τα αριστερά μπακ των "ρεντς" είναι ο Άντι Ρόμπερτσον, ο Κώστας Τσιμίκας και (κατά καιρούς) ο Τζο Γκόμεζ.