Νότιγχαμ: Παρελθόν ο Δουρέκας, πάει Σαουδική Αραβία

Ο μέχρι πρότινος διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της αγγλικής ομάδας και για πολλά χρόνια παράγοντας του Ολυμπιακού Κούλης Δουρέκας ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον σύλλογο. Επόμενος σταθμός του η Νέομ Σπόρτς Κλαμπ από τη Σαουδική Αραβία

Νότιγχαμ: Παρελθόν ο Δουρέκας, πάει Σαουδική Αραβία

Παρελθόν από τη Νότιγχαμ αποτελεί ο Κούλης Δουρέκας, με τη Φόρεστ να ανακοινώνει πως ο μέχρι πρότινος διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου αποχωρεί.

Μάλιστα, διάφορα αγγλικά Μέσα σχετίζουν την αποχώρησή του με το γεγονός πως στη Νότιγχαμ αναμένεται να προσληφθεί σύντομα ο Μίραν Πάβλιν, έχοντας τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και ένα συνολικό κουμάντο στο γκρουπ των ομάδων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Έχω περάσει 5 ξεχωριστά χρόνια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είμαι απίστευτα ευγνώμων στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη και τον κ. Μιλτιάδη Μαρινάκη για την πίστη τους σε μένα και την υποστήριξη που μου πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας μου τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Νότιγχαμ.

Ονειρευόμασταν να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και πετύχαμε αυτό το όνειρο μετά από 23 δύσκολα χρόνια. Οι αφοσιωμένοι παίκτες, οι προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και το διοικητικό επιτελείο που ήταν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια κατέστησαν δυνατό αυτό το επίτευγμα.

Το πιο σημαντικό, οφείλουμε αυτή την επιτυχία στους εξαιρετικούς οπαδούς μας, που καλωσόρισαν την οικογένειά μου και εμένα στο Νότιγχαμ. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Καθώς προχωράω σε νέες προκλήσεις, θα αγαπώ πάντα τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα έχω για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Δουρέκας μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Επόμενη ομάδα του Δουρέκα θα είναι η Νέομ Σπόρτς Κλαμπ από τη Σαουδική Αραβία, που παίζει στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της χώρας.