Ο εξαιρετικός Χάμες οδηγεί την Κολομβία στο Copa America (vid)

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο Copa America και έχει οδηγήσει την Κολομβία στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο εξαιρετικός Χάμες οδηγεί την Κολομβία στο Copa America (vid)

Άλλος άνθρωπος είναι ο Χάμες Ροντρίγκες στα γήπεδα των ΗΠΑ και στο φετινό Copa America. Ο Κολομβαινός σταρ κάνει εξαιρετικό τουρνουά με την εθνική του ομάδα και είναι ήδη πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Ο άσος της Σάο Πάολο και πρώην του Ολυμπιακού οδηγεί την Κολομβία στα ημιτελικά της διοργάνωσης και είναι χαρακτηριστικό ότι από τα πόδια του έχουν δημιουργηθεί 14 ευκαιρίες έχοντας ξεπεράσει ακόμα και τον Μέσι που έχει έντεκα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες τις 10 από τις 14 τελικές τις έχει κάνει εκτελώντας στατικές φάσεις και επί της ουσίας σε αυτόν ανήκει το 13,7% της δημιουργίας φάσεων από στημένες μπάλες στο Copa America.

Στην άνετη νίκη της Κολομβίας επί του Παναμά με 5-0 είχε ένα γκολ και δύο ασίστ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κάνει εξαιρετικό τουρνουά και έχει ξυπνήσει μνήμες από το Μουντιάλ του 2014 τότε που εμφανίστηκε ως ένα μεγάλο ταλέντο. Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο.