Λίβερπουλ: Δεν πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Σαλάχ και Έντο

Η Λίβερπουλ θα έχει στην προετοιμασία της τόσο τον Μο Σαλάχ όσο και τον Ουαταρού Έντο καθώς δεν θα πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Λίβερπουλ: Δεν πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Σαλάχ και Έντο

Η Λίβερπουλ θα έχει κανονικά στην προετοιμασία της τον Μο Σαλάχ αλλά και τον Ουαταρού Έντο καθώς οι δυό τους δεν θα βρεθούν με τις Εθνικές τους Ομάδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η Αίγυπτος και η Ιαπωνία είχαν συζητήσει να τους καλέσουν ως έναν από τους τρεις επιτρεπόμενους παίκτες άνω των 23 για το τουρνουά στο Παρίσι από τις 24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου.

Ωστόσο, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι διοργάνωση εγκεκριμένη από τη FIFA, οι σύλλογοι δεν είναι υποχρεωμένοι να αποδεσμεύουν παίκτες και μετά από συζητήσεις το ζευγάρι θα παραμείνει στη θέση του. Ο Στέφαν Μπάϊτσετιτς είχε ήδη μείνει εκτός της ομάδας της Ισπανίας, με τον νεαρό μέσο της Λίβερπουλ να χρειάζεται μια απρόσκοπτη προετοιμασία για να τον βοηθήσει να επανέλθει πλήρως, αφού έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού.

Το να μην χάσει κανέναν παίκτη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μια ώθηση για τον νέο προπονητή Άρνε Σλοτ, καθώς προσπαθεί να βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα που κληρονόμησε από τον Γιούργκεν Κλοπ. Αυτό σημαίνει ότι ο Σαλάχ και ο Έντο αναμένεται να πάρουν μέρος στην περιοδεία του συλλόγου για την προετοιμασία στην Αμερική αργότερα αυτό το μήνα. Η Λίβερπουλ πετάει για το Πίτσμπουργκ στις 23 Ιουλίου και αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μπέτις στο πρώτο φιλικό τρεις ημέρες αργότερα. Ξεκινά τη νέα σεζόν στην Premier League απέναντι στη νεοφώτιστη Ίπσουιτς Τάουν το Σάββατο 17 Αυγούστου.