Πετρίδης: «Η ομάδα θα είναι καλύτερη φέτος»

Oι δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, ενόψει της νέας σεζόν.

Πετρίδης: «Η ομάδα θα είναι καλύτερη φέτος»

Oι δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, στην κάμερα της Cablenet, λίγο προτού η ομάδα αναχωρήσει για τη Σερβία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά: «Μία ακόμη δύσκολη χρονιά, με τους παντοτινούς στόχους. Πρώτα να περάσουμε στο Conference League και μετά στους επόμενους. Ένα καλό ΑΠΟΕΛ θα μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Είναι καλές οι ομάδες που θα παίξουμε, χρειάζεται προσοχή. Έμειναν ακόμα 3-4 προσθήκες και ελπίζω σύντομα να έχουμε αίσια κατάληξη με κάποιους.

Πιστεύω η ομάδα θα είναι καλύτερη φέτος και αυτό το βλέπουμε από τις πρώτες προπονήσεις. Όλα τα λεφτά είναι η ενίσχυση στην επίθεση και προσπαθούμε να μειώσουμε το ρίσκο. Δεν καθυστερήσαμε. Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από τον κ. Γκαγιέγο από τις πρώτες ημέρες. Είναι ευχάριστο το κλίμα και στις συναντήσεις μας.

Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί με τα διαρκείας. Κοντεύουμε τις 8000, ελπίζω να ανακοινώσουμε και 1-2 ηχηρές μεταγραφές και να πάμε στις 9000 μέχρι το Ευρωπαϊκό αγώνα και να κάνουμε καινούργιο ρεκόρ. Τους ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά. Nα έχουν εμπιστοσύνη στους προπονητές και στους παίκτες και όλοι θα κάνουν το καθήκον τους.

Είναι αυτονόητος και αδιαπραγμάτευτος ο στόχος της Ευρώπης. Για οικονομικούς και αγωνιστικούς».

Πηγή: shootandgoal.com