Τα νεότερα για την υπόθεση Ράφα Λόπες στην Ανόρθωση

Ένας παίκτης στον οποίο έχουν κάνει οικονομική πρόταση και περιμένουν στην Ανόρθωση την απάντηση του είναι και ο Ράφα Λόπες.

Τα νεότερα για την υπόθεση Ράφα Λόπες στην Ανόρθωση

Μπορεί στην Ανόρθωση να υπάρχει ένα σημαντικό θέμα που αφορά το οικονομικό κομμάτι αλλά είναι αποφασισμένοι όλοι στην Μεγάλη Κυρία να φέρουν παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την προσπάθεια της νέας χρονιάς στα οικονομικά πλαίσια που μπορούν αλλά και που δεν θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα στο οικονομικό.

Ένας παίκτης στον οποίο έχουν κάνει οικονομική πρόταση και περιμένουν στην Ανόρθωση την απάντηση του είναι και ο Ράφα Λόπες. Όπως μαθαίνουμε αν και στην αρχή ο ίδιος παρουσιαζόταν διστακτικός μέσα από τις συζητήσεις που ακολούθησαν φαίνεται πως άλλαξε την άποψη του και δεν είναι πλέον επιφυλακτικός για την συμμετοχή του στο ρόστερ της Μεγάλης Κυρίας για την επόμενη περίοδο.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε πως ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αν δεν αλλάξουν κάποια δεδομένα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία 24ωρα ο παίκτης θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά υπό τις οδηγίες του Γιάννου Οκκά.

Πηγή: shootandgoal.com