Λίβερπουλ: Φιλικό με τη Σεβίλλη στο Άνφιλντ

Το πρώτο παιχνίδι του Άρνε Σλοτ στο Άνφιλντ για τη Λίβερπουλ θα είναι ένα φιλικό απέναντι στη Σεβίλλη.

Λίβερπουλ: Φιλικό με τη Σεβίλλη στο Άνφιλντ

Ο Άρνε Σλοτ θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, όταν η νέα του ομάδα θα φιλοξενήσει τη Σεβίλλη σε φιλικό προετοιμασίας τον Αύγουστο.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε το φιλικό, το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου, ως την τελευταία αναμέτρηση στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της ενόψει της περιόδου 2024-25.

Ο Σλοτ διορίστηκε προπονητής τον Μάιο μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον σύλλογο ύστερα από εννέα χρόνια στην ηγεσία του. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ξεκίνησε επίσημα την 1η Ιουνίου μετά την αποχώρησή του από τη Φέγενορντ.

Η αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, η οποία τερμάτισε 14η στη La Liga την περασμένη σεζόν, θα διεξαχθεί έξι ημέρες πριν η Λίβερπουλ ξεκινήσει την εκστρατεία της στην Premier League 2024-25.

Το φιλικό αποτελεί επανάληψη του τελικού του Europa League του 2016, τον οποίο κέρδισε η Σεβίλλη με 3-1. Οι σύλλογοι συναντήθηκαν επίσης στη φάση των ομίλων του Champions League 2017-18, με τις δύο αναμετρήσεις να λήγουν ισόπαλες.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Σλοτ ως προπονητής της Λίβερπουλ, η κάτοχος του Carabao Cup θα επισκεφθεί την έδρα της νεοφώτιστης Ίπσουιτς Τάουν στις 17 Αυγούστου στις 14.30. Επτά ημέρες αργότερα θα αναλάβει για πρώτη φορά την ευθύνη ενός αγώνα της Premier League στο Άνφιλντ, όταν οι «κόκκινοι» θα φιλοξενήσουν τη Μπρέντφορντ.

Η Λίβερπουλ θα περιοδεύσει επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την προετοιμασία, αντιμετωπίζοντας τη Ρεάλ Μπέτις στο Πίτσμπουργκ, την Άρσεναλ στη Φιλαδέλφεια και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κολούμπια.