Πιόλι: Υποψήφιος για τη διαδοχή του Γκαγιάρδο στην Αλ Ίτιχαντ

Ο Στέφανο Πιόλι ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Μίλαν τον Μάιο και έκτοτε αξιολογεί τις επιλογές του για την επόμενη σεζόν, Σύμφωνα με δημοσίευμα, βρίσκεται στη λίστα της σαουδαραβικής Αλ Ίτιχαντ.

Πιόλι: Υποψήφιος για τη διαδοχή του Γκαγιάρδο στην Αλ Ίτιχαντ

Ο Στέφανο Πιόλι εξέπληξε τους πάντες με το έργο του στη Μίλαν, την οποία επανέφερε στο UEFA Champions League και κατέκτησε το Σκουντέτο με μια αναμφισβήτητα κατώτερη ομάδα. Τούτου λεχθέντος, η θητεία του στον σύλλογο έφτασε στο φυσικό της τέλος μετά την απογοητευτική σεζόν 2023-24.

Σύμφωνα με αναφορές από την Ιταλία, ο 58χρονος θα μπορούσε να επανεκκινήσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Ίτιχαντ. Διακεκριμένοι παίκτες όπως ο Ενγκολο Καντέ, ο Φαμπίνιο και ο Καρίμ Μπενζεμά ανήκουν στην ομάδα, αλλά ο νυν προπονητής Μαρσέλο Γκαγιάρδο πρόκειται να αποχωρήσει.

Ο Πιόλι είναι ένας από τους τρεις υποψήφιους στη λίστα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, και μένει να δούμε αν θα είναι ο εκλεκτός. Ο πρώην προπονητής της Μίλαν θα μπορούσε σίγουρα να πάρει έναν πολύ καλό μισθό, αλλά η αίσθηση είναι ότι θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό που έκανε με τους «ροσονέρι» στην Ευρώπη.

Να σημειωθεί ότι ο Γκαγιάρδο ήταν ένας από τους υποψήφιους για τη θέση της Μίλαν, αλλά τελικά δεν αξιολογήθηκε ποτέ σοβαρά από τη διοίκηση.