Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνεχίζει με τον Έρικ τεν Χάαχ

Ο Έρικ τεν Χάαχ θα παραμείνει προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα σεζόν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνεχίζει με τον Έρικ τεν Χάαχ

Ο Έρικ τεν Χάαχ θα παραμείνει προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η αξιολόγηση του συλλόγου στο τέλος της σεζόν κατέληξε στην απόφαση να παραμείνει ο Ολλανδός - και ο ίδιος συμφώνησε να παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ.

Ύστερα από μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας για το μέλλον του, η Γιουνάιτεντ είχε συνομιλίες με τον 54χρονο την Τρίτη (11/6) και η προτίμηση και των δύο πλευρών ήταν να συνεχιστεί η θητεία του.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Tεν Χάαχ με τη Γιουνάιτεντ διαρκεί μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, με δυνατότητα παράτασης κατά 12 μήνες, και τώρα θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις για την παράταση των όρων αυτών.

Σε περίπτωση που επρόκειτο να γίνει αλλαγή στον πάγκο, η Γιουνάιτεντ είχε βολιδοσκοπήσει πιθανούς αντικαταστάτες, μεταξύ των οποίων ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Τούχελ, ο πρώην προπονητής της Μπράιτον Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι, ο πρόσφατα αποχωρήσας προπονητής της Τσέλσι Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο προπονητής της Μπρέντφορντ Τόμας Φρανκ και ο προπονητής της Ίπσουιτς Τάουν Κίεραν ΜακΚένα.

Αλλά στο τέλος μιας διαδικασίας υπό την καθοδήγηση του συνιδιοκτήτη της Γιουνάιτεντ σερ Τζιμ Ράτκλιφ και του αθλητικού διευθυντή της INEOS σερ Ντέιβ Μπρέιλσφορντ, η επιλογή ήταν να συνεχίσει ο Τεν Χάαχ.