Λαπόρτα: Απαλλάχθηκε για το σκάνδαλο Νεγκρέιρα

Θετικές εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα για την υπόθεση Νεγκρέιρα, καθώς ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα μαζί με το διοικητικό συμβούλιο που υπηρέτησε από το 2003 έως το 2010 απαλλάχθηκαν από το δικαστήριο.

Λαπόρτα: Απαλλάχθηκε για το σκάνδαλο Νεγκρέιρα

Μεγάλη δικαστική νίκη πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα και κυρίως ο Ζοάν Λαπόρτα στην υπόθεση Νεγκρέιρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μαζί με το διοικητικού συμβούλιο της ομάδας από το 2003 μέχρι το 2010 απαλλάχθηκαν από ποινικές διώξεις μετά από σχετική απόφαση του Δικαστηρίου της Βαρκελώνης.

Το εν λόγω πόρισμα έρχεται μετά και την της απαλλαγή του συλλόγου από κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος στην υπόθεση Νεγκρέιρα, σε δυο πρόσφατες δικαστικές νίκες για τους Μπλαουγκράνα.

«Αυτό το ψήφισμα εκτιμάται θετικά, με βάση ένα αυστηρό κριτήριο που μας επιτρέπει να διευκρινίσουμε τα υπό διερεύνηση γεγονότα για να τα φέρουμε σε σημαντική διευκρίνιση, διατηρώντας την πεποίθησή μας ότι μέσω της δικαιοσύνης μπορεί να αποδειχθεί η απόλυτη αθωότητα του συλλόγου» τόνισε χαρακτηριστικά ο σύλλογος.

Παρόλα αυτά ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα για τη Μπαρτσελόνα. Η σοβαρότερη κατηγορία περί αθλητικής διαφθοράς βαραίνει ακόμα τον σύλλογο της Βαρκελώνης στην υπόθεση Νεγκρέιρα, η οποία ταλαιπωρεί τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.