«Πεντάρα» η Νόα πριν έρθει στη Ν. Φιλαδέλφεια

Η Nόα συνέτριψε με 5-0 την Σίρακ στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Αρμενίας στον αγώνα που μεσολαβεί μεταξύ των δύο αναμετρήσεων της με την ΑΕΚ για τον 3o προκριματικό γύρο του Conference League

«Πεντάρα» η Νόα πριν έρθει στη Ν. Φιλαδέλφεια

Mε ευρεία νίκη ξεκίνησε τις εγχώριες υποχρεώσεις της η Νόα.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ, στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, πριν έρθει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» φιλοδώρησε με 5-0 την Σίρακ, εκτός έδρας, στην πρεμιέρα της στο αρμένικο πρωτάθλημα!

Έτσι διεύρυνε το αήττητο της την τρέχουσα χρονιά στα επτά ματς (6 νίκες και μια ισοπαλία).

Με 5 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ εμφάνισε την ομάδα του ο Ρούι Μότα. Συγκριμένα οι Αμπαρτζουμιάν, Μουραντιάν, Ομάρ, Γκρεγκόριο και Τσινάρι ξεκίνησαν βασικοί αντί των Φερέιρα, Άιας, Σανγκαρέ, Μιλίκοβιτς και Πάμπλο Σάντος.

Η Νόα μπήκε πολύ δυνατά καο στο 8ο λεπτό προηγήθηκε με τον Γκρεγκόριο. Στο 19’ ο Τσινάρι έκανε δύο τα τέρματα της με το 2-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Ο Αλβανός στράικερ στο 53’ ξανασκόραρε, ενώ ο Φερέιρα, στο 84’, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Αΐας να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (90’).

ΝΟΑ (4-3-3): Τσαντσάρεβιτς – Χαμπαρτζουμιάν (81’ Μεντόσα), Σίλβα, Μουραντιάν, Τοράρινσον – Ομάρ, Γκαμπός, Μανβελιάν (64’ Σανγκαρέ) – Τσινάρι, Γκρεγκόριο (70’ Αΐας), Πινσόν (46’ Φερέιρα).