Νταμπράουσκας: «Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια με την Τορπέντο»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, μίλησε για το αυριανό (25/7) παιχνίδι με την Τορπέντο Κουταΐσι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Νταμπράουσκας: «Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια με την Τορπέντο»

Η Ομόνοια υποδέχεται αύριο (25/7) την Τορπέντο Κουταΐσι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο προπονητής της κυπριακής ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας, σε δηλώσεις του για το παιχνίδι, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αυριανό ματς κόντρα στην Τορπέντο: «Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια με την Τορπέντο. Έχουμε κλείσει ένα μήνα προετοιμασίας. Η Τορπεντο είναι 18 αγώνες αήττητη. Ήταν μια παραγωγική περίοδος για εμάς και είναι ώρα να δείξουμε σε ποιο σημείο είμαστε. Πρέπει να είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο καθώς παίζουμε στην έδρα μας και δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για το επίπεδο ετοιμότητας: «Πρέπει να είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο αύριο καθώς παίζουμε στην έδρα μας και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δύσκολο να απαντήσω είναι το πρώτο τεστ για εμάς όμως η Tορπεντο επειδή έχει περισσότερα ματς στα πόδια της. Θα πρέπει να είμαστε στην μέρα μας και να δείξουμε ότι θέλουμε και μπορούμε να πάμε ένα βήμα μπροστά».

Τι θα πρέπει να προσέξει η Ομόνοια αύριο;

«Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο έχουν ελευθερία κινήσεων και έναν φοβερό επιθετικό που σκοράρει συνεχώς το τελευταίο διάστημα. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Διαθέτουμε και εμείς ανάλογη ποιότητα, τόσο μπροστά όσο και στο αμυντικό κομμάτι».

Είναι φαβορί η Ομόνοια;

«Είναι δύσκολο να το πω αυτό. Δεν θέλω να βάζω ταμπέλες στις ομάδες πριν αρχίσει ο αγώνας. Η Ομόνοια σίγουρα είναι πιο έμπειρη ομάδα. Αυτό που έχω μάθει από την καριέρα μου είναι ότι πρέπει πάντα να αγωνίζεσαι για το καλύτερο και τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο. Μπορεί να έχει απουσίες αύριο η Τορπέντο όμως παραμένει μια άκρως επικίνδυνη ομάδα».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Έχουμε ακόμα μια προπόνηση σήμερα, ο Σιπριανο ήταν εκτός κάποιες μέρες και θα το δούμε σήμερα. Ο Σεμέδο είναι κανονικά στην αποστολή. Επίσης για τον Λοΐζου θα δούμε στην σημερινή τελευταία προπόνηση».

Για το νέο απόκτημα τον Αλιούμ: «Ήταν δανεικός ο Αλιουμ δεν είναι εύκολο να καταλήξεις σε συμφωνία γρηγορά. Θα είναι έτοιμος και θα βρίσκεται με την ομάδα αύριο, αφού προπονείτο κανονικά το τελευταίο διάστημα. Όμως θέλει χρόνο για να αγωνιστεί 90 λεπτά».

Για τους ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν στη λίστα της Ευρώπης: «Όλοι είναι μέσα για λίστα Ευρώπης, κάναμε και εγγραφή του Αλιούμ. Για τη συνέχεια θα δούμε».

ΠΗΓΗ: shootandgoal