Ορτίθ: «Δυνατή κι εντυπωσιακή ομάδα η ΑΕΚ, βελτιωμένη με τις μεταγράφες»

Ο προπονητής της Ίντερ ντ' Εσκάλδες, Φελίπ Ορτίθ, αντίπαλος της ΑΕΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την «Ένωση» και τις μεταγραφές της

Ορτίθ: «Δυνατή κι εντυπωσιακή ομάδα η ΑΕΚ, βελτιωμένη με τις μεταγράφες»

«Ύμνους» επεφύλασσε ο τεχνικός της Ίντερ ντ' Εσκάλδες, Φελίπ Ορτίθ, για την, αντίπαλο της ομάδας του, στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, ΑΕΚ.

O προπονητής της ομάδας από την Ανδόρα για τους «κιτρινόμαυρους» είπε: «Μου αρέσει η ΑΕΚ, την έχω μελετήσει. Βλέπω μια ομάδα πολύ έτοιμη και επαγγελματική. Πολύ εντυπωσιακή στο επιθετικό κομμάτι. Έχει ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο των παικτών με τις μεταγραφές που έχει κάνει».

Για τη δική του ομάδα τόνισε: «Είμαστε μια ομάδα χωρίς πολλή εμπειρία, αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα. Ξέρουμε πως είμαστε μιας άλλης κατηγορίας ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε δύσκολα».

Τέλος για το αν θα ακολουθήσει ανάλογη τακτική όπως και στα ματς με τη Βελέζ: «Στο προηγούμενο ματς ήμασταν γενναίοι, πρωταγωνιστές με την μπάλα, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Αλλά αύριο θα δούμε».