Sold out το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

Εξαφανίστηκαν και τα τελευταία εισιτήρια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα και στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα πέφτει καρφίτσα.

Sold out το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

Πολύ μεγάλης σημασίας είναι για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα. Από τη μία οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν την πρόκριση στους «32» του Europa League και από την άλλη πρόκειται για ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας, αφού είναι η πρώτη φορά που οι δύο σύλλογοι θα τεθούν αντιμέτωποι σε επίσημο ματς στον Πειραιά.

Για όλα αυτά ο κόσμος του Ολυμπιακού εξαφάνισε τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βελιγραδίου. Οι Πειραιώτες πριν λίγο ανακοίνωσαν πως το ματς είναι sold out και τα τελευταία εισιτήρια που υπήρχαν προς διάθεση των οπαδών έγιναν ανάρπαστα.

Θυμίζουμε πως είχαν βγει λίγα κομμάτια στο ίντερνετ τα οποία είχαν προκύψει από επιστροφές χορηγών της UEFA. Επίσης περίπου 1.600 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα θα βρίσκονται στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου. Ο κύριος όγκος τους φτάνει σήμερα στην Ελλάδα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τους ετοιμάζουν θερμή υποδοχή.