Ενρίκε: «Το αποτέλεσμα είναι άδικο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του

Ενρίκε: «Το αποτέλεσμα είναι άδικο»

Ο Λουίς Ενρίκε, δήλωσε ότι το «αποτέλεσμα είναι άδικο» και ότι οι παίκτες του έπαιξαν «ένα πλήρες ματς», καθώς ήταν «ανώτεροι» από τους αντιπάλους τους, λίγο μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Λίβερπουλ, στο πρώτο ματς για τους «16» του Champions League.

«Ημασταν πολύ ανώτεροι από την Λίβερπουλ στο παιχνίδι, στον αριθμό των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, παίξαμε ένα ολοκληρωμένο ματς, παίρνοντας ρίσκα, σαφώς θα αξίζαμε ένα άλλο αποτέλεσμα, είναι άδικο», είπε ο ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, αποφεύγοντας να σχολιάσει την διαιτησία και πρόσθεσε:

«Είναι δυνητικά ο καλύτερος αγώνας μας εφέτος αλλά και πέυρσι, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Σταθήκαμε στο ύψος μας, ενωμένοι, τρέξαμε πολύ. Αυτό είπα και στους παίκτες μου. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι άδικο, πρέπει να το αποδεχθείς. Αξίζαμε πολλά περισσότερα, αλλά ο τερματοφύλακάς τους (σ.σ. Άλισον) ήταν εξαιρετικός, ενώ έπαιξαν καλύτερα από εμάς στα πρώτα... πέντε λεπτά. Εάν καταφέρουμε να επαναλάβουμε το σημερινό ματς, είμαστε μια ομάδα που δεν θα έχει τίποτα να χάσει γιατί ήμασταν πολύ ανώτεροι και ακόμη και αν θα υπάρξει επιθετική ατμόσφαιρα στο Λίβερπουλ. Είμαι υπερήφανος» για τους παίκτες μου, αλλά και απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Τους είπα να σηκώσουν κεφάλι γιατί καταφέραμε να κυριαρχήσουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110