Γκαγιέγο: «Πρέπει να δώσουμε σημασία στο τι θα κάνουμε εμείς»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, ενόψει το αυριανού (23/7) αγώνα κόντρα στην Πετροκούμπ για τα προκριματικά του Champions League.

Γκαγιέγο: «Πρέπει να δώσουμε σημασία στο τι θα κάνουμε εμείς»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, σε δηλώσεις του ενόψει το αυριανού (23/7) αγώνα κόντρα στην Πετροκούμπ για τα προκριματικά του Champions League, είπε:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, όταν ενδιαφέρθηκε ο ΑΠΟΕΛ χάρηκα και ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ότι θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά εντός έδρας με χαροποιεί ακόμα παραπάνω.

Περιμέναμε ότι θα βρούμε μια αρκετά καλή ομάδα, ξέρουμε το πώς αγωνίζεται όμως ξέρουμε ότι η κάθε ομάδα έχει και τις αδυναμίες της, είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη πίεση, έχουμε μελετήσει το σύστημά τους, γι’ αυτό θα παίξουμε υπό πίεση γιατί ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο όμως μπορούμε να νικήσουμε. Πρέπει να δώσουμε σημασία στο τι θα κάνουμε εμείς, θα είμαστε σε άμυνα αλλά θα επιτιθόμαστε, να ξέρουμε τι κάνουμε εμείς, όχι απλά να βλέπουμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα με αποστάσεις, όταν υπάρχει απόσταση μεταξύ των παικτών είναι ακόμα πιο επικίνδυνη».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να εφαρμόσει τη φιλοσοφία που είχε και στην Ανόρθωση ή θα την προσαρμόζει ανάλογα με τους αγώνες:

«Με τον ΑΠΟΕΛ είναι το ίδιο, είναι πολύ πιο μεγάλο σαν ομάδα αλλά είναι η ίδια ιδέα, θα πάμε επιθετικά, έχω αυτοπεποίθηση. Θέλω να κάνω την ομάδα μου να νιώσει τόση αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

Αγωνιστικά δεδομένα: Ελ Αραμπί και Μέγιερ μπήκαν αργά στις προπονήσεις. Δεν γίνεται να παίξουν όλο τον αγώνα. Θα μα βοηθήσουν. Ο Μπέλετς ήρθε μετά το EURO, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ο Ντβάλι έχει πρόβλημα και θα είναι εκτός αύριο. Έτοιμος ο Κονσταντίνοφ.

ΠΗΓΗ: shootandgoal