Ατλέτικο Μαδρίτης: «Πονοκέφαλος» στην άμυνα ενόψει του «τελικού» με την Πόρτο

Μόνος ένας κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, στον αυριανό (7/12) «τελικό» με αντίπαλο την Πόρτο για το Champions League.

Ατλέτικο Μαδρίτης: «Πονοκέφαλος» στην άμυνα ενόψει του «τελικού» με την Πόρτο

Ισχυρός είναι ο «πονοκέφαλος» στο «στρατόπεδο» της Ατλέτικο Μαδρίτης ενόψει του αυριανού (7/12) «τελικού» με αντίπαλο την Πόρτο στο «Ντραγκάο», για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν μόνο τη νίκη στο 2ο γκρουπ, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Μαδριλένοι, που προέρχονται από την ήττα στο πρωτάθλημα από τη Μαγιόρκα το περασμένο Σάββατο, αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα απουσιών στην άμυνά τους, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο προπονητής Ντιέγκο Σιμεόνε θα έχει διαθέσιμο μόνο έναν στόπερ για το ματς με τους «δράκους».

Ο Στέφαν Σάβιτς αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τη Μαγιόρκα και να χρειαστεί να μείνει μακριά από τη δράση για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ εκτός παραμένει και ο «λαβωμένος» Χοσέ Μαρία Χιμένες. Παράλληλα, ο Φελίπε είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» και έτσι «ετοιμοπόλεμος» για το αυριανό ματς θα είναι μόνο ο Μάριο Ερμόσο.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι ο Σιμεόνε θα επιστρατεύσει τον Ζοφρουά Κοντογκμπιά στα «μετόπισθεν» για να λύσει το πρόβλημα στην άμυνά του.