Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Σουάρεθ η αποστολή για την πρεμιέρα των πλέι άουτ
Χωρίς τον Ντάνι Σουάρεθ η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Λ. (07/06, 19:15) για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος Super League.
![Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Σουάρεθ η αποστολή για την πρεμιέρα των πλέι άουτ](https://www.fosonline.gr/media/news/2020/06/06/96823/main/image.jpg)
Την αποστολή των Αρκάδων για το παιχνίδι στη Λάρισα αποτελούν οι: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ριέρα, Ντέλετιτς, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπις, Χαουρέγκι, Μπαράλες.
Εκτός έμεινε ο Ιγκλέσιας, λόγω της επέμβασης στην οποία έχει υποβληθεί, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον κεντρικό αμυντικό, Ντάνι Σουάρεθ.
Διαβάστε Επίσης