Γκαγκάτσης: «Μάξιμουμ μέχρι τον Απρίλιο ανακοινώσεις για το προπονητικό κέντρο»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης σε ομιλία του στην ΕΠΣ Αργολίδας τόνισε πως μάξιμουμ μέχρι τον Απρίλιο θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας.

Γκαγκάτσης: «Μάξιμουμ μέχρι τον Απρίλιο ανακοινώσεις για το προπονητικό κέντρο»

Την αισιοδοξία του πως θα υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο για το θέμα του προπονητικού κέντρο της εθνικής ομάδας μέχρι τον Απρίλιο εξέφρασε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε ομιλία που έκανε στην ΕΠΣ Αργολίδας τόνισε πως αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα των εθνικών ομάδων.

Όπως είπε για την διοίκηση του το προπονητικό θέμα της Εθνικής αποτελεί προτεραιότητα και μάξιμουμ μέχρι τον Απρίλιο θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

«Προτεραιότητά μας είναι το προπονητικό κέντρο. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο για να προπονούνται οι Εθνικές ομάδες. Το Μάρτιο, μάξιμουμ τον Απρίλιο, θα έχουμε ανακοινώσεις σε αυτό το κομμάτι.

Σκοπός μας η επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου και να έρθουν καλύτερες μέρες σε κάθε επίπεδο».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110