Παπασταθόπουλος για Παναθηναϊκό: «Συγχαρητήρια για την κίνηση με την οικογένεια του Μπάλντοκ»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την κίνηση του Παναθηναϊκού να στηρίξει την οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ ύστερα από τον θάνατό του. Τι είπε για Μανωλά και Πανναξιακό.

Παπασταθόπουλος για Παναθηναϊκό: «Συγχαρητήρια για την κίνηση με την οικογένεια του Μπάλντοκ»

Στον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και την κίνηση του Παναθηναϊκού να στηρίξει την οικογένειά του αναφέρθηκε ο παλαίμαχος πρώην διεθνής αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Έδωσε επίσης τα εύσημα στην ομάδα των «πρασίνων», τη διοίκηση και τον πρόεδρό του.

Μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ, ο Έλληνας πρώην κεντρικός αμυντικός στάθηκε παράλληλα και στην επιλογή του πάλαι ποτέ συμπαίκτη του, Κώστα Μανωλά, να επιστρέψει στον τόπο του και την οικογένειά του και να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων με την ομάδα του Πανναξιακού.

Αναλυτικά:

Για την κίνηση του Παναθηναϊκού: «Πρόκειται για μια πολύ σωστή κίνηση. Εάν αυτό συμβεί συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, στη διοίκηση και στον πρόεδρο του. Είναι μια τεράστια κίνηση σε ένα πολύ λυπηρό γεγονός. Ένα νέο παιδί που χάθηκε άδικα. Σε αυτό που πρέπει να σταθούμε είναι στο ότι έχει ζητήσει η οικογένεια του να δείξουν όλοι σεβασμό στο γεγονός. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας και να σεβαστούμε την επιθυμία της οικογένειας του».

Για την επιλογή του Μανωλά: «Ο Κώστας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένα τεράστιο όνομα που έχει κάνει μια τεράστια καριέρα. Όσα χρόνια και αν περάσουν δύσκολα θα βρεθούν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν όσα έκανε εκείνος. Εφόσον επέλεξε να κάνει αυτό στην καριέρα του να του ευχηθούμε καλή επιτυχία».