Καμία ανησυχία για Ελ Αραμπί

Προληπτικά έκανε επέμβαση σε δάχτυλο του χεριού του ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που θα είναι πανέτοιμος για τον Ολυμπιακό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Καμία ανησυχία για Ελ Αραμπί

Σε μικροεπέμβαση στο δάχτυλο του χεριού του υποβλήθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, καθώς ούτως ή άλλως δεν θα αγωνιζόταν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (22/12-19.00) οπότε ήταν ευκαιρία να ξεπεράσει αυτές τις ενοχλήσεις. Ήταν κάτι που άλλωστε δεν δημιουργούσε πρόβλημα στον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε προπόνηση και θα είναι πανέτοιμος για δράση όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Ο Μαροκινός είχε υποστεί ρήξη τένοντα σε δάχτυλο του αριστερού χεριού του και η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν η καλύτερη ευκαιρία να το αντιμετωπίσει.

Ο Ελ Αραμπί θα ξεκουραστεί και αυτός με την άδεια που θα πάρουν οι συμπαίκτες του μέχρι λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά και θα ετοιμαστεί για τη συνέχεια της σεζόν, με στόχο να συνεχίσει να σκοράρει με συνέπεια, όπως κάνει σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Και φυσικά επιδίωξή του είναι να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και να αναδειχτεί για τρίτη στη σειρά σεζόν πρώτος σκόρερ στη Super League έχοντας φέτος έως τώρα αντίπαλους τον Κούρτιτς του ΠΑΟΚ και τον Καρλίτος του Παναθηναϊκού.