«Άγιος Έρωτας»: Αποχώρησε ξαφνικά ο σκηνοθέτης! (vid)

Αποχώρηση - βόμβα από τη σειρά «Άγιος Έρωτας»

«Άγιος Έρωτας»: Αποχώρησε ξαφνικά ο σκηνοθέτης! (vid)

Μία από τις περισσότερο αναμενόμενες σειρές της φετινής σεζόν ήταν ο «Άγιος Έρωτας». Είχε προγραμματιστεί από το κανάλι για να γίνει η καθημερινή δραματική σειρά του ALPHA, στο slot των 21.00, η οποία θα κάλυπτε το κενό του «Σασμού». Μάλιστα θα έπεφτε από νωρίς στα βαθιά του ανταγωνισμού απέναντι στο έτοιμο κοινό της «Γης της Ελιάς» του Mega αλλά και του πολυδιαφημισμένου «Grand Hotel» του ANT1.

Ήδη από τις πρώτες εβδομάδες προβολής της είχαν σημειωθεί κάποια λάθη, σεναριακά και σκηνοθετικά, κυρίως από τους χρήστες των social media. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη στην αρχή, με τη σειρά να καταλαμβάνει κάποιες πρωτιές στο δυναμικό κοινό στα διπλά επεισόδια των πρώτων εβδομάδων.

Η σειρά όμως, εντελώς ξαφνικά έμεινε «ακέφαλη». Ο σκηνοθέτης της σειράς, σε ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Άγιο Έρωτα, χωρίς να εξηγεί γιατί. Αρκέστηκε μόνο να εξηγήσει ότι δεν είναι λόγοι υγείας αυτοί που τον οδήγησαν εκτός.

«Αγαπητοί φίλοι. Για προσωπικούς λόγους, όχι υγείας, αποχωρώ από την σκηνοθεσία της σειράς του Άλφα, Άγιος Έρωτας. Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή στήριξη. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και να συνεχίσετε να βλέπετε τη σειρά. Καλή αντάμωση», έγραψε ο πρώην πια σκηνοθέτης του Άγιου Έρωτα, Σπύρος Μιχαλόπουλος σε κλειστή ανάρτησή του, στην οποία πρόσθεσε μία φωτογραφία από ένα ηλιοβασίλεμα κατά τη διάρκεια του τελευταίου γυρίσματος στο οποίο σκηνοθέτησε.

Στη φωτογραφία πρόσθεσε τη λεζάντα «it’s a wrap», μία φράση που χρησιμοποιείται στη διάλεκτο των γυρισμάτων για να επισημάνει στους συντελεστές που δουλεύουν ότι τελείωσε το γύρισμα (ενός επεισοδίου ή μιας ολόκληρης σειράς/ταινίας).

O σκηνοθέτης μάλιστα, μετά την ανάρτησή του για την ξαφνική αποχώρησή του από τον Άγιο Έρωτα, έκανε άλλη μία ανάρτηση, αλλάζοντας το εξώφυλλο του προσωπικού του προφίλ στο Facebook. Eκεί ανέβασε μία φωτογραφία με μία ατάκα, η οποία έγραφε «Μην κουνάτε εύκολα το δάχτυλο, γιατί η πουτ@να η ζωή θα βρει τρόπο να σας το κόψει». Χωρίς επίσης να διευκρινίζει, αν η ανάρτηση σχετίζεται με την απόφασή του για τη σειρά του ALPHA.