Αποκαλύφθηκαν τα ευχάριστα νέα για την 3η σεζόν του Euphoria

Μετά από διάφορες δυσκολίες

Αποκαλύφθηκαν τα ευχάριστα νέα για την 3η σεζόν του Euphoria

Σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν ότι η 3η σεζόν του Euphoria έχει περάσει από διάφορες δυσκολίες με το HBO να αναβάλει συνεχώς την έναρξη των γυρισμάτων, ενώ είχαν υπάρξει και διάφορα άλλα “θεματάκια” με το σενάριο. Τελικά, το HBO μόλις έβγαλε επίσημη ανακοίνωση και μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με όλους τους fans.

Πιο συγκεκριμένα, το αμερικανικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι η παραγωγή των νέων επεισοδίων θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2025. Ναι, φαίνεται ότι στις αρχές της χρονιάς, όλοι οι ηθοποιοί και οι δημιουργοί θα είναι πανέτοιμοι για να μπουν και πάλι στο πλατό για να γυρίσουν την 3η σεζόν. Αυτό σημαίνει επίσης ότι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος κύκλος θα παίξει είτε προς το τέλος της επόμενης χρονιάς, είτε στις αρχές του 2026.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του HBO:

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πλοκή ή τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια, αλλά πριν από μερικούς μήνες, το Variety είχε αποκαλύψει ότι θα επιστρέψουν οι περισσότεροι ηθοποιοί στους ρόλους τους. Η Zendaya πρόκειται να επιστρέψει στο ρόλο της Rue, μιας νέας κοπέλας που πολεμάει με το μέσα της και δίνει τη δική της μάχη με τα ναρκωτικά. Όλο το σόου επικεντρώνεται στη ζωή της, στην οικογένειά της, αλλά και στους φίλους της. Πλάι της θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα και η Jules ή αλλιώς Hunter Schafer.

Στις 2 σεζόν είδαμε και τους Sydney Sweeney, Maude Apatow, Alexa Demie, Jacob Elordi, Angus Cloud, Barbie Ferreira και Dominic Fike, καθώς και τους Eric Dane, Storm Reid, Colman Domingo, Javon Walton, Austin Abrams και Nika King.

Η 2η σεζόν του Euphoria έκανε πρεμιέρα το 2022 και αυτό σημαίνει ότι οι fans θα περιμένουν συνολικά περίπου 3 χρόνια μέχρι να δουν τον νέο κύκλο.

Πηγή: Unboxholics.com.