«Αρχελάου 5»: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας καθημερινής κωμωδίας της ΕΡΤ!

Το βασικό καστ της νέας καθημερινής κωμικής σειράς που έρχεται στην ΕΡΤ1

«Αρχελάου 5»: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας καθημερινής κωμωδίας της ΕΡΤ!

Η νέα καθημερινή νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», δίνει ραντεβού από τον Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό κοινό στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι. Οι χαρακτήρες, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, θα γεμίσουν με φρέσκο αέρα και χαμόγελα τα σπίτια μας.

Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, ρήξεις, τσακωμοί και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις θα διαταράξουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.

Όσο για τους πρωταγωνιστές; Η ΕΡΤ ανακοίνωσε επίσημα τα ονόματά τους!

Στη νέα σειρά θα δούμε τους Γιάννη Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρη Χιώτη, Άλκηστη Ζιρώ, Γιάννη Καράμπαμπα, Γεράσιμο Γεννατά, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννη Διακάκη και Δημήτρη Πιατά.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης και Θάνος Νασόπουλος, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή των Μαργαρίτας Γερογιάννη, Παναγιώτη Μαρκεζίνη, Θάνου Νασόπουλου, Αντώνη Ανδρή, Άννας Βασιλείου, Άρτεμις Γρύμπλα, Γιώργου Καστέλλη, Ιωάννας Φωτοπούλου και Σελήνης Παπαγεωργίου.

Την επιμέλεια σεναρίου έχει ο Γιάννης Διακάκης και τη σκηνοθεσία η Φωτεινή Κοτρώτση, ο Δημήτρης Τσακαλέας και η Λήδα Βαρτζιώτη.