Survivor All Star: Οι ημέρες προβολής και το κόστος κάθε επεισοδίου

Οι ημέρες προβολής του Survivor All Star και το κόστος κάθε επεισοδίου

Survivor All Star: Οι ημέρες προβολής και το κόστος κάθε επεισοδίου

Σε ρυθμός Survivor All Star μπαίνει, πλέον, ο ΣΚΑΪ. Η νέα εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού η παραγωγή κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους παίκτες που έκαναν αίσθηση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει επίσημα ο ΣΚΑΪ, η πρεμιέρα του ριάλιτι αναμένεται στις 8 Ιανουαρίου, αργότερα από τις προηγούμενες σεζόν. Ήδη, μάλιστα, έχουν ανακοινωθεί και οι παίκτες που θα λάβουν μέρος.

Ωστόσο, δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε θα μπει ο καθένας στο παιχνίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω της συμμετοχής των All Star, το κόστος του ριάλιτι εκτοξεύεται. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, κάθε παίκτης θα εισπράττει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ υπάρχουν και αυτοί που έχουν κάνει ειδική συμφωνία για περισσότερα χρήματα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ το κόστος κάθε επεισοδίου θα ανέρχεται στα 100 χιλιάδες ευρώ, γεγονός που το καθιστά από τα πιο ακριβά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Το στοίχημα είναι μεγάλο για τον ΣΚΑΪ, αφού το κανάλι δεν έχει πάει τόσο καλά σε τηλεθέαση φέτος.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, το ριάλιτι θα μεταδίδεται Κυριακή με Τέταρτη στις 21:00. Υπάρχει, ωστόσο, πρόβλεψη αν το κανάλι θελήσει να μεταδίδεται και Πέμπτη.

Πηγή: dailymedia.com.gr