Joost Klein: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Eurovision!

Ο Joost Klein σκοπεύει να πάρει την ...εκδίκησή του! 

Joost Klein: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Eurovision!

Μπορεί η εμπειρία του από την εκπροσώπηση της Ολλανδίας στην περσινή Eurovision να μην εξελίχθηκε όπως την περίμενε, ωστόσο ο Joost Klein φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην φετινή Eurovision στην Βασιλεία, για λογαριασμό της Ολλανδίας.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση έλαβε χώρα το Σάββατο το βράδυ στην εκπομπή RTL Boulevard, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε το αν ο Joost Klein σχεδιάζει την επιστροφή του στην σκηνή της Eurovision για το 2025. Μπορεί η Ολλανδία να είναι από τις χώρες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στην Eurovision 2025, αλλά, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, ο Joost Klein δείχνει να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα AVROTROS, αναφορικά με το ενδεχόμενο εκπροσώπησης της Ολλανδίας στην Βασιλεία.

Στις φήμες για επιστροφή του Ολλανδού καλλιτέχνη στην επερχόμενη Eurovision συνηγορεί και το γεγονός ότι ο ίδιος ο Joost Klein, σε ένα πρόσφατο story του στον προσωπικό του λοgαριασμό στο Instagram, άφησε να φανεί μία οθόνη υπολογιστή με την ένδειξη “Joost Klein 2025”. Μένει να φανεί αν το… αινιγματικό αυτό μήνυμα ήταν ένας τρόπος να “κλείσει το μάτι” στο κοινό του για μία ενδεχόμενη επιστροφή του στον διαγωνισμό.

Φαίνεται, πάντως, πως, παρά την αμφιλεγόμενη περσινή του συμμετοχή, πολλοί είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν με θετικό πρόσημο το ενδεχόμενο εκπροσώπησης της Ολλανδίας από τον Joost Klein στην Βασιλεία. Μιλώντας στο πλαίσιο της εκπομπής RTL Boulevard, ο δημοσιογράφος του BBC, Willam Lee Adams, ανέφερε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα, μιλώντας για τον Ολλανδό καλλιτέχνη: “Έχει ό,τι χρειάζεται για να τα πάει πολύ καλά για την Ολλανδία, επειδή το τραγούδι του έγινε viral στα social media και στο Spotify. Δεν είναι μόνο καλλιτέχνης, αλλά και ερμηνευτής. Και συχνά αυτοί κερδίζουν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision“.

Περισσότερο επιφυλακτικός φάνηκε να είναι ο δημοσιογράφος Aran Bade, ο οποίος δήλωσε ότι ναι μεν η επιστροφή του Joost Klein στην Eurovision θα ήταν μια ωραία “εκδίκηση” για τον ίδιο, αλλά η επιλογή του συγκεκριμένου καλλιτέχνη θα ήταν σίγουρα μία επικίνδυνη επιλογή για την Ολλανδία. Κι αυτό καθώς ήδη το τραγούδι του “Europapa”, με το οποίο επρόκειτο να εκπροσωπήσει την περασμένη χρονιά την χώρα του, έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στο ευρωπαϊκό κοινό, που θα ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποιο εξίσου ανταγωνιστικό τραγούδι.

Σημειώνουμε στο σημείο αυτό ότι η EBU έχει επιτρέψει στον ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό AVROTROS να αποφασίσει σε σχέση με το αν η Ολλανδία θα συμμετάσχει στην Eurovision 2025 μέχρι και την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου. Επομένως, αναμένουμε σε πρώτη φάση την επιβεβαίωση της συμμετοχής της Ολλανδίας στον φετινό διαγωνισμό, και εν συνεχεία την τοποθέτηση της AVROTROS σε σχέση με τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Joost Klein για την εκπροσώπηση της Ολλανδίας.

Πηγή: ogaegreece.com