Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Υπουργoύ Εθνικής Άμυνας και αρχηγού ΓΕΕΘΑ
Απίστευτη πρόκληση από την Τουρκία. Μαχητικά F-16 παρενόχλησαν τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο
![Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Υπουργoύ Εθνικής Άμυνας και αρχηγού ΓΕΕΘΑ](https://www.fosonline.gr/media/news/2020/05/03/92987/main/tourkika-F-16.jpg)
Στην παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο προχώρησε ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16.
Συγκεκριμένα τα τουρκικά μαχητικά στις 11:38 πραγματοποίησαν υπέρπτηση στα 3500 πόδια πάνω από τις Οινούσσες παρενοχλώντας το ελικόπτερο, που μετέφερε την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, λίγο μετά την απογείωση του από το νησί . Στην συνέχεια, στις 11:58, το ίδιο ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από το Αγαθονήσι στα 1700 πόδια.
Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον, ο Γιάρεμτσουκ και τα ματς που ταιριάζουν
Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέπτονταν φυλάκια στην περιοχή ευθύνης των 96 ΑΔΤΕ (Οινούσσες), 79 ΑΔΤΕ (Αγαθονήσι) και 80 ΑΔΤΕ (Φαρμακονήσι) με τη συνοδεία επιτελών της ΑΣΔΕΝ.
ΠΗΓΗ: topontiki.gr