Περιστέρι: Ταυτοποιήθηκαν οκτώ άτομα για επεισόδια σε γήπεδο

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι προέβησαν σε φθορές και ρίψεις καθισμάτων στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο. Η δικογραφία περιλαμβάνει δύο ακόμα άτομα, τα οποία συμμετείχαν ως οδηγοί σε παράνομη μετακίνηση των φιλάθλων 

Περιστέρι: Ταυτοποιήθηκαν οκτώ άτομα για επεισόδια σε γήπεδο

Στην ταυτοποίηση οκτώ ατόμων που κατηγορούνται για επεισοδια που σημειώθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου τον περασμένο μήνα (18 Αυγούστου), προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι προέβησαν σε φθορές και ρίψεις καθισμάτων στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο. Τα αδικήματα αφορούν σε -κατά περίπτωση- φθορά ξένης ιδιοκτησίας καθώς και παραβίαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα δύο άτομα, τα οποία συμμετείχαν ως οδηγοί στην παράνομη μετακίνηση των φιλάθλων, κατά παράβαση σχετικής απόφασης που είχε εκδοθεί στις 14 Αυγούστου.

Οπως επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία, καθοριστικό ρόλο στην ταυτοποίησή τους είχε η αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, από το σύστημα εποπτείας που είναι εγκατεστημένο στο γήπεδο, καθώς και το σύστημα έκδοσης και ψηφιακής ταυτοποίησης ηλεκτρονικών εισιτήριων.

Από τις έρευνες των Αρχών προέκυψε ότι οχτώ από τους κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων και ανήλικος, έσπασαν καθίσματα στις κερκίδες, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά λήξη του αγώνα. Στη συνέχεια, ορισμένα τα εκσφενδόνισαν προς τον αγωνιστικό χώρο, ενώ τα υπόλοιπα τα πέταξαν εντός της εξέδρας.

ΠΗΓΗ: Kathimerini