Χαλκιδική: Τι αναφέρει το πόρισμα του πραγματογνώμονα για το δυστύχημα στο λούνα παρκ

Κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας το πόρισμα του διορισμένου πραγματογνώμονα για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ.

Χαλκιδική: Τι αναφέρει το πόρισμα του πραγματογνώμονα για το δυστύχημα στο λούνα παρκ

Κατατέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας το πόρισμα του διορισμένου πραγματογνώμονα για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος από τη Βέροια.

Σύμφωνα με το Voria, το πόρισμα κινείται στον άξονα του σημειώματος που είχε κατατεθεί νωρίτερα, ότι δηλαδή το φονικό παιγνίδι crazy dance ήταν ιδιοκατασκευή, ενώ είχε γίνει και συρραφή με άλλα εξαρτήματα.

Πηγές ανέφεραν ότι στην πολυσέλιδη έκθεση αναφέρεται σε κάθε σημείο του μηχανήματος όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος με τις παρατηρήσεις για τις ελλείψεις και τα προβλήματα.

Ήδη στην αστυνομία έχει κατατεθεί και το πόρισμα του έκτακτου τεχνικού ελέγχου στο συγκεκριμένο παιγνίδι που διενήργησε ύστερα από αίτημα του πατέρα η εταιρεία TUV που πιστοποιεί λούνα παρκ. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, πηγές ανέφεραν πως και σε αυτό το πόρισμα γίνεται αναφορά σε μεγάλο αριθμό ελλείψεων.

Η κατάθεση του πορίσμσστος θα επιταχύνει την εισαγγελική έρευνα καθώς αναμένεται να κληθούν για να δώσουν εξηγήσεις πρόσωπα που εμπλέκονται με το δυστύχημα.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας (19/8), με τον 19χρονο να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια των αδελφών και της μητέρας του.

Όπως περιγράφεται στην αναφορά της ΕΛ.ΑΣ., ενώ βρισκόταν σε παιχνίδι μαζί με τον αδελφό του, έσπασε ένα από τα καθίσματα του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 19χρονο στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπίστωσαν οι γιατροί ότι ήταν ήδη αργά και πως ο άτυχος νεαρός είχε καταλήξει.

Πηγή: news247.gr