Μαρίνα Αλίμου: Μια γυναίκα τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση δύο σκαφών
Δύο σκάφη συγκρούστηκαν στη Μαρίνα Αλίμου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα.
![Μαρίνα Αλίμου: Μια γυναίκα τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση δύο σκαφών](https://www.fosonline.gr/media/news/2024/02/22/290524/main/skafos.jpg)
Ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο σκάφη στη Μαρίνα Αλίμου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.
Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, η 35χρονη κυβερνήτρια του ναυταθλητικού σκάφους έπεσε στη θάλασσα και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Στη συνέχεια, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο κυβερνήτης του άλλου σκάφους συνελήφθη.
Το ναυταθλητικό σκάφος συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στη μαρίνα του Αλίμου.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Τις απογευματινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, ότι Ε/Π-Α/Κ σκάφος ελληνικής σημαίας συγκρούστηκε ελαφρά με ναυταθλητικό σκάφος, το οποίο συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στη μαρίνα του Αλίμου.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πτώση της 35χρονης κυβερνήτριας του ναυαταθλητικού σκάφους στη θάλασσα και ο ελαφρύς τραυματισμός της. Η 35χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής, από όπου έλαβε εξιτήριο.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των σκαφών, ενώ συνελήφθη ο 74χρονος κυβερνήτης του Ε/Π-Α/Κ σκάφους, για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ. «Σωματικές βλάβες από αμέλεια» σε συνδυασμό με το άρθρο 224 του Ν.Δ. 187/73 «Κώδικας Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου». Από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Πηγή: in.gr