Χειροβομβίδα βρέθηκε στην αυλή της πολυκατοικίας που διαμένει η Υπολιμενάρχης Γλυφάδας
Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ μετά την εύρεση χειροβομβίδας σε αυλή πολυκατοικίας στη Γλυφάδα.
![Χειροβομβίδα βρέθηκε στην αυλή της πολυκατοικίας που διαμένει η Υπολιμενάρχης Γλυφάδας](https://www.fosonline.gr/media/news/2023/05/03/244656/main/elas1.jpg)
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, ύστερα από τον εντοπισμό χειροβομβίδας στην αυλή πολυκατοικίας, στην Γλυφάδα.
Την χειροβομβίδα βρήκε μετά τις 11 το πρωί ένας ένοικος της πολυκατοικίας, στην οποία διαμένει η Υπολιμενάρχης της μαρίνας Γλυφάδας η οποία θεωρείται πως ήταν ο στόχος και κλήθηκε η Αστυνομία.
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Πυροτεχνουργοί του Στρατού έχουν σπεύσει για να την παραλάβουν ενώ εξετάζεται η πιθανότητα να πρόκειται για ένα συγκεκριμένο άτομο με τον οποίο έχει προσωπικές διαφορές η Υπολιμενάρχης και στο παρελθόν της έχει κάψει και το αυτοκίνητο.
Την έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό την έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών που επικεντρώνεται στο συγκεκριμένο άτομο, ο οποίος έχει προσαχθεί και εξετάζεται.
πηγή: News247