Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο εδώλιο για κακούργημα
Η παραπομπή αφορά τη μία από τις δύο υποθέσεις για τις οποίες είχε απολογηθεί o Στάθης Παναγιωτόπουλος και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
![Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο εδώλιο για κακούργημα](https://www.fosonline.gr/media/news/2022/04/18/184303/main/panagiotopoulos2.jpeg)
Ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος παραπέμπεται με βούλευμα να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για δημοσιοποίηση, μέσω διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου.
Η παραπομπή αφορά τη μία από τις δύο υποθέσεις για τις οποίες είχε απολογηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων (η δεύτερη εκκρεμεί στην ανάκριση) και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης τον παραπέμπει σε δίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κατ' εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, κρίνοντας ότι η πράξη τελέστηκε επί σκοπώ βλάβης.