Οι ταινίες της εβδομάδας: Φουλ του Τζόκερ! (vids)

Ο νέος Τζόκερ μονοπωλεί το ενδιαφέρον

Οι ταινίες της εβδομάδας: Φουλ του Τζόκερ! (vids)

Φουλ του Τζόκερ στα σινεμά με την ευρεία κυκλοφορία του σίκουελ με πρωταγωνιστές τους Γιόακιν Φίνιξ και Lady Gaga!

Joker: Τρέλα για Δύο

Η μιούζικαλ επιστροφή του απειλητικού αντιήρωα. Στη συνέχεια του εξαιρετικά επιτυχημένου "Joker" (Τοντ Φίλιπς) (2019), ο οσκαρικός Γιόακιν Φίνιξ επιστρέφει στο ρόλο του Άρθουρ Φλεκ / Τζόκερ, ενώ η Lady Gaga ντεμπουτάρει ως Χάρλεϊ Κουίν. Ως γνωστόν, η Κουίν αποτελεί τον έρωτα της ζωής του Τζόκερ, με το νέο τρέιλερ να απεικονίζει το ζευγάρι ως θριαμβευτές της δημοσιότητας, φτάνοντας στο σημείο να παρουσιάζουν το δικό τους τηλεοπτικό σόου. Το κατά πόσο, βέβαια, αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας τους ή στην πραγματικότητα, μένει να φανεί...

Μικροί Ήρωες σε Δράση

Animated περιπέτειες στην Άγρια Δύση. Η Μαίρη και ο Τομ, είναι δύο αχώριστα ορφανά αδέρφια από την Ιρλανδία, φτάνουν στην Νέα Υόρκη και ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι με τρένο διασχίζοντας την Άγρια Δύση, όπου θα γνωρίσουν έναν ξεχωριστό καινούριο φίλο, που θα τους αλλάξει την ζωή για πάντα.

Τα 13 Τριαντάφυλλα

Ισπανικό δράμα εποχής του 2007. Την ώρα που ο ισπανικός εμφύλιος ολοκληρώνεται με την επικράτηση του φασίστα στρατηγού Φράνκο, στη Μαδρίτη δεκατρείς γυναίκες που ανήκουν στη Σοσιαλιστική Νεολαία αποφασίζουν να οργανωθούν και να αντισταθούν με κάθε κόστος.

Πηγή: athinorama.gr