Mickey 17: Φαντασία και τρέλα έχει η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Parasite!

Με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson 

Mickey 17: Φαντασία και τρέλα έχει η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Parasite!

Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το Mickey 17, τη νέα ταινία του Bong Joon Ho, ο οποίος μάς χάρισε πριν από μερικά χρόνια το Parasite, το οποίο είχε κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Warner Bros. Pictures αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο ότι το Mickey 17 έρχεται από τον Οσκαρικό σεναριογράφο και σκηνοθέτη του Parasite, Bong Joon Ho, και περιγράφει τη νέα του ταινία ως ένα “groundbreaking cinematic experience”. Η ιστορία επικεντρώνεται στον Mickey Barnes, τον οποίο υποδύεται ο Robert Pattinson (Twilight, The Lighthouse, The Batman), ο οποίος βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη συνθήκη.

Το Mickey 17 είναι εμπνευσμένο από τη sci-fi νουβέλα, Mickey 7, που έγραψε ο Edward Ashton. Στο βιβλίο κεντρικός χαρακτήρας είναι ο "Mickey 7", ένας αναλώσιμος υπάλληλος σε μια ανθρώπινη αποστολή στο διάστημα με σκοπό την αποίκιση του παγωμένου πλανήτη Niflheim. Όποτε μια αποστολή του πληρώματος είναι εξαιρετικά δύσκολη και σε σημείο αυτοκτονίας στέλνουν τον Mickey. Κάθε φορά που πεθαίνει, ένα νέο σώμα παίρνει τη θέση του, αλλά διατηρεί τις περισσότερες μνήμες του προηγούμενου. Ύστερα από έξι θανάτους o Mickey7 αρχίζει να καταλαβαίνει τους όρους του παιχνιδιού και γιατί αυτή η θέση είχε μείνει κενή για καιρό.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Bong Joon Ho και το cast περιλαμβάνει και άλλες μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ ανάμεσά τους τους Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker), Steven Yeun (Nope), Toni Collette (Hereditary) και Mark Ruffalo (Poor Things).

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται και οι Plan B Entertainment, Kate Street Picture Company και Offscreen, Inc. Η δημιουργική ομάδα έχει πολύ γνωστά ονόματα και περιλαμβάνει τον υποψήφιο για Όσκαρ διευθυντή φωτογραφίας, Darius Khondji (Okja, Evita), την υποψήφια για Όσκαρ σχεδιάστρια, Fiona Crombie (The Favourite, Cruella), τον υποψήφιο για Όσκαρ μοντέρ Yang Jin-mo (Parasite) και την ενδυματολόγο Catherine George (Okja, Snowpiercer).

Το Mickey 17 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 31 Ιανουαρίου του 2025. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.


© 2024 Unboxholics