Σάκκαρη: «Ήταν στα χέρια μου, είμαι πολύ στεναχωρημένη» (vid)

H Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την ήττα της από τη Μάρτα Κόστιουκ, αλλά και για τη συνεργασία της στο διπλό με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία με τη σειρά της αναφέρθηκε στη δική της, μοναδική, εμπειρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σάκκαρη:  «Ήταν στα χέρια μου, είμαι πολύ στεναχωρημένη» (vid)

«Νιώθω μεγάλη περηφάνια που βρίσκομαι σε μια τέτοια διοργάνωση. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί μόλις χάσαμε, εννοείται ότι θέλαμε κάτι παραπάνω. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και ευχαριστώ τη Μαρία που παίξαμε μαζί και έζησα και εγώ αυτή την εμπειρία», είπε η Παπαμιχαήλ.

Από τη μεριά της η Σάκκαρη τόνισε: «Είναι δύσκολο να το περιγράψω και συγγνώμη που δεν ήρθα μετά τον αγώνα, αλλά έπρεπε να κάνω την αποθεραπεία μου και ήμουν πολύ κουρασμένη. Προφανώς ήθελα πολλά παραπάνω από αυτή τη διοργάνωση και από τον εαυτό μου. Ήλπιζα ότι κάτι καλό θα συνέβαινε αυτή την εβδομάδα. Κουράστηκα και δεν είχα κοιμηθεί καλά χθες το βράδυ, αλλά αυτές είναι φτηνές δικαιολογίες. Το ματς ήταν στα χέρια μου. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη».

Όσο για τη συνεργασία της με την Παπαμιχαήλ στο διπλό είπε: «Γνωριζόμαστε από τόσο μικρές, είμαστε πολύ φίλες και είναι τρομερό ότι σήμερα παίξαμε στην πιο μεγάλη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη Δέσποινα, είμαι χαρούμενη και για τις δυο μας σαν ομάδα. Είμασταν λίγο άτυχες γιατί θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο νωρίς, να είχα και εγώ περισσότερη ενέργεια, μετά από ένα τόσο μεγάλο ματς. Θα δούμε αν προλαβαίνουμε άλλη μια τετραετία».