Ρουμανία-Ελλάδα 7-14: Άνετη κι ωραία!

Με το δεξί μπήκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική Πόλο Ανδρών, η οποία νίκησε με 14-7 τη Ρουμανία στο πρώτο της παιχνίδι στο Παρίσι. 

Ρουμανία-Ελλάδα 7-14: Άνετη κι ωραία!

Ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική Πόλο Ανδρών στο Παρίσι! Η Ελλάδα επικράτησε με 14-7 της Ρουμανίας στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Ολυμπιακού Τουρνουά.

Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει και τα πιο υψηλά στάνταρ απόδοσης, σε ρυθμούς ρελαντί, αλλά με την απαραίτητη αγωνιστική πειθαρχία, σοβαρότητα, πάθος και με τη γνωστή ποιότητα και δυναμική της, η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών έδωσε υποσχέσεις για σπουδαία πράγματα και σε αυτή τη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς .

Η αρμάδα του Θοδωρή Βλάχου έδειξε από την αρχή ποιος θα είναι το αφεντικό στο ματς. Με βασικό όπλο την άμυνα και λύσεις πλουραλιστικές και με όλους τους τρόπους ξέφυγε από την αρχή στο σκορ, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους Ρουμάνους και αύξησε τη διαφορά μέχρι το φινάλε.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας, για τη 2η αγωνιστική του Ομίλου, είναι το Μαυροβούνιο, την Τρίτη (30/7) στις 20:30.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 7-14.

Οκτάλεπτα: 2-4, 3-5, 1-2, 1-3.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ (Μπόγκνταν Ρατ): Τιτς, Ιουντεάν 1, Λουτέσκου, Φουλέα 1, Νεάμτου 2, Πριοτεάσς 1, Τέπελους, Οάντα, Γκολοντροβότσι, Γκεοργκέσκου 2, Ολτεάν, Βάντσικ, Ντραγκούσιν.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 4, Παπανικολάου 1, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος.