Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 25 Ιουλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.   

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 25 Ιουλίου

ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ, είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ»

Πώς θα διαχειριστεί ο Μεντιλίμπαρ τον Ελ Κααμπί στα τελευταία φιλικά της Ολλανδίας.

Προπονήθηκε και χθες ο Μαροκινός και σκόραρε στο δίτερμα. Ποια η κατάστασή του σε σχέση με τους υπόλοιπους και το δεκαήμερο που έλειψε.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Έρχεται το δεύτερο «πακέτο» μεταγραφών του Ολυμπιακού και αναμένεται «καυτός» Αύγουστος. Οι θέσεις στις οποίες έχει ζητήσει ενίσχυση ο Μεντιλίμπαρ και πού δίνει προτεραιότητα.

Διαβάστε ακόμα στο «ΦΩΣ»:

Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΕΖΕΝΚΟΦ

O Βούλγαρος παικταράς βάζει και πάλι τα κόκκινα, με στόχο να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ετοιμάζει μια ξεχωριστή εκδήλωση για την παρουσίασή του. Οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να αφήσουν κάποιον παίκτη να φύγει. «Αντίο» στον Μπραζντέικις.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ!

Η ΑΕΚ, που προηγούνταν 4-0 στο 52’ και είχε χαμένο πέναλτι του Λιβάι (75’), έκανε τα εύκολα… δύσκολα, αφού δέχτηκε τρία γκολ, πληρώνοντας τα αμυντικά της λάθη. Έτσι, μετά το χθεσινό 4-3 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο επαναληπτικός της 1ης Αυγούστου δεν θα είναι καθόλου διαδικαστικός…

Επίθεση από… αέρος

Οι κεφαλιές των κεντρικών αμυντικών Κουλιεράκη και Εκόνγκ χάρισαν τη δίκαιη νίκη στον ανώτερο ΠΑΟΚ κόντρα στη μαχητική Μπάνια Λούκα (3-2). Οι Βόσνιοι ισοφάρισαν δύο φορές με πέναλτι του Ερέρα και σουτ του Κουλάσιν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση