Λέικερς – Μπακς 89-118: «Πάρτι» τα «ελάφια», ασταμάτητος ο Αντετοκούνμπο
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ασταμάτητος, οι Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν 118-89 τους Λος Άντζελες Λέικερς των πολλών απουσιών.

Μία άνετη νίκη πανηγύρισαν οι Μπακς στο Λος Άντζελες με αντίπαλο τους Λέικερς.
Τα «ελάφια» έστησαν πάρτι στην έδρα των «λιμνάνθρωπων» και τους κέρδισαν 118-89, επιστρέφοντας έτσι στον δρόμο των επιτυχιών. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Λεμπρόν, Ντόντσιτς, Ριβς, Χατσιμούρα, Φίνεϊ-Σμιθ και Βάντερμπιλντ, με την ομάδα του Μιλγουόκι να το εκμεταλλεύεται, να παίρνει από την αρχή τα «ηνία» του ματς και να φτάνει τελικά στην επικράτηση.
Ολυμπιακός: Ο Πάλμα, ο Κάρμο και τα γήπεδα - καρμανιόλα
Ο Αντετοκούνμπο τελείωσε το παιχνίδι 28 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 29 λεπτά συμμετοχής, ενώ το κέρδος για τους Λέικερς ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του Μπρόνι Τζέιμς που σε 28 λεπτά συμμετοχής είχε 17 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 μπλοκ.
Στο μεταξύ, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αν και τα βρήκαν «μπαστούνια» απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς τελικά τους κέρδισαν με 117-114 και έδωσαν συνέχεια στα θετικά τους αποτελέσματα.
Νωρίτερα, οι Ιντιάνα Πέισερς αν και δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς, τελικά πέρασαν το «εμπόδιο» των αντιπάλων τους και πήραν τη νίκη στην παράταση με 105-99. O Mπεν Μάθουριν με 28 πόντους, 16 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Πέισερς, με τον Ντάντζελο Ράσελ να ξεχωρίζει για τους Νετς με 22 πόντους και 6 ασίστ.
Αντίθετα, οι Νιου Γιορκ Νικς μόλις λίγα 24ωρα μετά την ήττα από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, γνώρισαν μία ακόμα, αυτή την φορά στην έδρα των Χόρνετς με 115-98. Ο ΛαΜέλο Μπολ με 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ ξεχώρισε για τους γηπεδούχους, ενώ από το «ναυάγιο» των Νικς διασώθηκε ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ.