Λεμπρόν Τζέιμς: «Tο να εργάζομαι με τον γιο μου είναι δώρο Θεού»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον γιο του στο παιχνίδι των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς στην πρεμιέρα του ΝΒΑ.

Λεμπρόν Τζέιμς: «Tο να εργάζομαι με τον γιο μου είναι δώρο Θεού»

Ιστορικό έμελλε να είναι το παιχνίδι των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς στην πρεμιέρα του ΝΒΑ, αφού Λεμπρόν Τζέιμς και ο Μπρόνι Τζέιμς έγιναν ο πρώτος πατέρας και γιος που αγωνίστηκαν σε παιχνίδι του θεσμού.

Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της ομάδας του Λος Άντζελες με 110-103, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είπε:

«Είναι η οικογένεια. Πάντα η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα. Έχασα πολύ χρόνο από τα παιδιά εξαιτίας του NBA. Aφοσιώνομαι στη λίγκα, κάνουμε πολλά ταξίδια και μερικές φορές μου λείπουν αυτά που κάνει.

Οπότε το να μπορώ αυτήν τη στιγμή να εργάζομαι μαζί με τον γιο μου, είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα, που έχω πάρει ποτέ από τον Θεό. Και θα το εκμεταλλευτώ πλήρως. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον (σ.σ. Μπρόνι Τζέιμς). Είναι η γραμμή της ζωής μου».

Ο Μπρόνι Τζέιμς, είπε με τη σειρά του: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή, που μπήκα για πρώτη φορά στο παρκέ για να παίξω. Ήταν κάτι το τρελό. Μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ σε αυτό το πρωτάθλημα και κάθε μέρα θα μαθαίνω και θα δουλεύω ώστε να γίνομαι καλύτερος. Είμαι ευγνώμων».