ΝΒΑ: Μένει στους Λέικερς ο Λεμπρόν, για να αγωνιστεί μαζί με τον γιό του Μπρόνι

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια στο Λος Άντζελες, προκειμένου να παίξει μαζί με τον γιό του, Μπρόνι Τζέιμς.

ΝΒΑ: Μένει στους Λέικερς ο Λεμπρόν, για να αγωνιστεί μαζί με τον γιό του Μπρόνι

Κάτοικος Λος Άντζελες θα παραμείνει ο Λεμπρόν Τζέιμς για τα επόμενα δύο χρόνια, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα ένα ακόμη όνειρό του: Να παίξει μαζί με τον γιό του Μπρόνι Τζέιμς, τον οποίο προ λίγων ημερών οι Λέικερς επέλεξαν στο Draft.

Όπως αποκάλυψε ο Σαμς Σαράνια, ο 39χρονος Λεμπρόν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του, επεκτείνοντας έτσι τη συνεργασία του με τους «λιμνανθρώπους», κόντρα στις προ ημερών δηλώσεις του μάνατζέρ του ότι θα μείνει ελεύθερος.

Αυτό μάλιστα ίσως να είναι και το τελευταίο συμβόλαιο στην πολυετή καριέρα του Τζέιμς στο ΝΒΑ, καθώς στο τέλος του ο θρυλικός άσος θα είναι πλέον 41 ετών. Η συμφωνία, πάντως, θα του αποφέρει το μάξιμουμ, καθώς αναμένεται να εισπράξει 104 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Θυμίζουμε ότι οι Λέικερς επέλεξαν στο νούμερο 55 τον γιό του, Μπρόνι Τζέιμς. Ο 19χρονος είχε περάσει από δοκιμαστικά από την ομάδα του Λος Άντζελες, ενώ στην περασμένη σεζόν στο USC είχε σε 25 ματς 4,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 19,3 λεπτά συμμετοχής.