Ολυμπιακός: Σαν άλλος Σπανούλης ο Φουρνιέ «χτυπάει» στο τέλος
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι ο παίκτης που έλειπε στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια
Ο Εβάν Φουρνιέ έβαλε τον επίλογο σε μια ονειρεμένη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό, με τεράστιες νίκες σε Παρίσι και Βαρκελώνη. Ο Γάλλος παικταράς νιώθοντας ότι το χρωστούσε στον εαυτό του αλλά προπάντων στην ομάδα, έχοντας τέσσερα άστοχα σουτ πιο πριν, πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση και με ένα μαγικό καλάθι, έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό! Στο λιμάνι βρήκαν τον παίκτη που τους έλειπε τα προηγούμενα χρόνια και σαν άλλος Σπανούλης «μιλάει» στο τέλος των αγώνων!
Κι αν ο Φουρνιέ δικαιωματικά ήταν ο ήρωας του Ολυμπιακού, θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε και στον Ουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικανός έκανε μια ασύλληπτη «διαβολοβδομάδα», τραβώντας το κουπί απόντων των Ουόκαπ και Βιλντόζα, και έδειξε ότι το λέει η ψυχή του! Αντέχοντας το βάρος του βασικού, ο Γκος απάντησε στους επικριτές του και έδειξε ότι αξίζει να είναι στον Ολυμπιακό. Του βγάζουμε το καπέλο, γιατί κι εμείς συχνά-πυκνά του τα χώναμε.
Αυτό που έλειπε από τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ
Για τον Βεζένκοφ εντάξει, τι να πούμε. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη και μαζί με τον Φουρνιέ και τους υπόλοιπους άσους του Θρύλου, θα ηγηθεί της προσπάθειας κατάκτησης όλων των τίτλων. Με πρώτο χρονικά το Κύπελλο Ελλάδας που πραγματοποιείται την προσεχή εβδομάδα. Στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να δείξει στον Παναθηναϊκό πως φέτος είναι η χρονιά του!