Ευρωλίγκα: Τρίτη σερί η Μονακό στη βραδιά του Τζέιμς - Κέρδισαν Μπαρτσελόνα, Παρτιζάν (highlights)

Τα αποψινά ματς της Ευρωλίγκας

Ευρωλίγκα: Τρίτη σερί η Μονακό στη βραδιά του Τζέιμς - Κέρδισαν Μπαρτσελόνα, Παρτιζάν (highlights)

Στις αποψινές αναμετρήσεις για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, η Μονακό του Σπανούλη πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της, κερδίζοντας στο γήπεδό της 92-85 τη Μπασκόνια. Τζέιμς (19π., πρώτος παίκτης που έφτασε τους 5.000 πόντους στην ιστορία της διοργάνωσης!) και Ντιαλό (15π.) πρώτοι σκόρερ των Μονεγάσκων. Ο Παπαγιάννης είχε 12 πόντους και ο Καλάθης 8π., 7ρ. και 7 ασίστ! Για τους Βάσκους ξεχώρισαν Φόρεστ (15π.), Χολ (13π.) και Ρογκαβόπουλος (10π.).

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο ήττες, κερδίζοντας εύκολα στο Παλάου Μπλαουγκράνα τη Μακάμπι με 100-71. Πάντερ (28π.), Ερνανγκόμεθ (14π.) και Πάρκερ (14π.) πρώτοι σκόρερ της Μπάρτσα. Για τους Ισραηλινούς 16π. είχε ο Ριβέρο.

Πίσω στις νίκες και η Παρτιζάν, που κέρδισε στη Μπολόνια 81-71 τη Βίρτους. Μπράουν (20π.), Κάρλικ Τζόουνς (19π.) και Ταϊρίκ Τζόουνς (12π., 12ρ.) πρωταγωνιστές των Σέρβων. Για τους Μπολονέζους 16π. είχε ο Σενγκέλια.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110