Μεντιλίμπαρ: «Ήρθε ο… μικρούλης και έβαλε το γκολ»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τον Χρήστο Μουζακίτη που χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό επί του Παναθηναϊκού.

Μεντιλίμπαρ: «Ήρθε ο… μικρούλης και έβαλε το γκολ»

Μαγική βραδιά για τον Ολυμπιακό και κυρίως για τον Χρήστο Μουζακίτη που στο 94’ χάρισε την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του τόνισε:

Για το ματς: «Ήταν τα τελευταία λεπτά του αγώνα που έγιναν τα πάντα. Χάσαμε το πέναλτι, μετά ο Παναθηναϊκός είχε μία καλή ευκαιρία που πήγε άουτ και εκεί που όλοι πίστευαν ότι πάμε για παράταση, ήρθε ο… μικρούλης και έβαλε το γκολ. Μας έδωσε την πρόκριση και είμαστε χαρούμενοι».

Για το γκολ του Μουζακίτη: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό χτύπημα από καλή θέση. Το χτύπησε στο κατάλληλο σημείο και έτσι όπως έπρεπε».

Για το ότι είναι η πρώτη νίκη επί του Παναθηναϊκού μετά από εννιά ματς: «Το συζητήσαμε με τους βοηθούς μου ότι δεν είχαμε κερδίσει ποτέ τον Παναθηναϊκό και ήταν η στιγμή που το θέλαμε. Ευτυχώς ήρθε».

Για το πώς σχολιάζει την γενικότερη εικόνα του Μουζακίτη: «Βλέπουμε αυτά που κάνει ο Μουζακίτης στο γήπεδο. Τον πιστεύουμε κι όλοι ξέραμε ότι είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής., Τώρα έχει αρχίσει να βάζει και γκολ. Είναι ένα ταπεινό παιδί κι ελπίζουμε να παραμείνει ταπεινό παιδί, να δουλεύει και να είναι αποτελεσματικός».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110