Ολυμπιακός: Η κριτική των Πειραιωτών με MVP Mουζακίτη

Ο Χρήστος Μουζακίτης ήταν ο κορυφαίος και πολυτιμότερος του Ολυμπιακού στην πρόκριση επί του Παναθηναϊκού. Η κριτική των παικτών του Μεντιλίμπαρ.

Ολυμπιακός: Η κριτική των Πειραιωτών με MVP Mουζακίτη

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό με το χρυσό και πανέμορφο γκολ του Χρήστου Μουζακίτη στο τέλος. Ο μικρός ήταν και πάλι ο κορυφαίος.

H κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Έκανε κάποια ατομικά λάθη, ενώ πρόλαβε τον Πελίστρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού πριν από αυτή του Τζούρισιτς.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Είχε αρχηγική παρουσία και μεγάλη ψυχή στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθώντας να οδηγήσει την ομάδα του στην πρόκριση. Έκανε και μία τεράστια παρέμβαση πίσω στα τελευταία λεπτά. Εξαιρετικά τα περισσότερα στημένα του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Πολύ σταθερός στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε σημαντικές λύσεις όποτε χρειάστηκε και ήταν άτυχος με τον τραυματισμό και την πρόωρη αποχώρησή του.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Είχε ορισμένα καθοριστικά κοψίματα στη διάρκεια του ματς και κάποιες φάσεις με προβλήματα.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Έδωσε μεγάλες μάχες με τον Βαγιαννίδη, κάποιες κερδισμένες άλλες χαμένες. Ήταν πολύ μαχητικός.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Πήγενα κάνει το γνωστό παιχνίδι του, δεν βγήκε πάντα, αλλά έχει πάντα τον τρόπο να γίνεται επιδραστικός και να έχει ιδιαίτερη προσφορά.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ: Έδωσε την πρόκριση με το τρομερό γκολ στο φινάλε, αλλά και μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του. Πάντα ψύχραιμος, σε άμυνα και δημιουργία, όσο περνούσε η ώρα γινόταν και καλύτερος. Ο άνθρωπος της πρόκρισης.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Πολύ καλό πρώτο μέρος, από τους πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό ως αριστερό χαφ χωρίς να μπορέσει να βρει δίχτυα. Κουράστηκε στο δεύτερο ή θυσιάστηκε για πιο επιθετικό σχήμα.

ΑΝΤΡΕ ΟΡΤΑ: Είχε πολλή όρεξη να βοηθήσει, είχε καλές προσπάθειες και συνεργασίες με τον Τσικίνιο και απείλησε με το σουτ πριν φύγει από το γήπεδο. Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στο νέο πλάνο που συναντά στον Ολυμπιακό.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Έκανε πολλές ατομικές προσπάθειες, κάποιες φορές το παράκανε. Ήταν δραστήριος, είχε θέληση, όχι αποτελεσματικότητα.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Ο Παναθηναϊκός παραμένει η ομάδα στην οποία δεν μπορεί να βάλει γκολ. Δεν το έκανε ούτε με πέναλτι, ενώ όταν το σημείωσε ήταν για λίγο οφσάιντ. Ήταν στις φάσεις, δεν μπόρεσε να τις τελειώσει ή να έρθει σε επαφή την κρίσιμη στιγμή με την μπάλα.

ΖΟΥΛΙΑΝ ΜΠΙΑΝΚΟΝ: Πολύ καλή εμφάνιση, είχε πολλές επεμβάσεις και καλή ανάπτυξη, είχε την ευκαιρία με τον Λοντίγκιν και το κερδισμένο πέναλτι. Έχασε τον Τζούρισιτς στην τελευταία φάση, αλλά η εμφάνισή του γενικά ήταν πάρα πολύ καλή.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ: Έδωσε μάχες, αρκετές φορές κλεισμένος από πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού στα πλάγια.

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΒΕΛΝΤΕ: Έδωσε αέρα με την είσοδο του και έκανε αισθητή την παρουσία του.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110