Επέστρεψαν τρεις για την Αρμάνι, παραμένει εκτός ο Μίροτιτς
Ο Ετόρε Μεσίνα είδε τρεις παίκτες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις, αλλά όχι το μεγάλο αστέρι της ομάδας.
Χαρμόσυνα τα νέα από τη σημερινή προπόνηση της Αρμάνι. Ο προπονητής των Ιταλών, Ετόρε Μεσίνα είδε τρεις παίκτες του να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς και να τίθενται διαθέσιμοι για τα παιχνίδια της διαβολοβδομάδας με Μπάγερν (4/2, 21:45) και Ζάλγκιρις (6/2, 20:00).
Πρόκειται για τους Ντιέγκο Φλακαντόρι, Τζανπάολο Ρίτσι και Ουσμάν Ντιόπ, που αναμένεται να δώσουν βάθος στην ομάδα του Μιλάνου. Αντίθετα, εκτός παραμένει το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Νίκολα Μίροτιτς.
Ολυμπιακός: Αν λεγόταν… Μασουρίνιο
Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις του και κατά πάσα πιθανότητα δε πρόκειται να αγωνιστεί ούτε αυτή την εβδομάδα. Εκτός βρίσκονται και οι Φαμπιάν Κοζέρ και Τζος Νίμπο.