Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ

Τι ισχύει με τη συμμετοχή του Φιλίπ Πετρούσεφ στο Ολυμπιακός- Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Οι πιθανότητες συμμετοχής του Μουστάφα Φαλ

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (11/10, 21:15, live στο fosonline) τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική της EuroLeague με τη συμμετοχή του Πετρούσεφ να είναι αμφίβολη βάσει του ρεπορτάζ από τη χθεσινή προπόνηση, στην οποία δεν συμμετείχε λόγω ίωσης.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Σέρβος φόργουορντ-σέντερ θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση, εξέλιξη που χαροποιεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τα πλάνα του για το ματς, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα του Πειραιά θα κατέβαινε στο ματς με μοναδικό σέντερ τον Μόουζες Ράιτ.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Μουστάφα Φαλ, ο Γάλλος ψηλός έχει κάνει δύο προπονήσεις με φουλ επαφές με την ομάδα και το επίπεδο της ετοιμότητάς του δεν κρίνεται ανάλογα για να ρισκάρει ο Έλληνας τεχνικός να τον ρίξει στα... βαθιά με το καλημέρα.

Πληροφορίες θέλουν να πηγαίνει καλά και να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον άφησε για περίπου 3,5 μήνες εκτός παρκέ, ενώ θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα το ντεμπούτο του για φέτος στην αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (15/10).